perjantai 24. huhtikuuta 2015

ELOKUVA-ARVOSTELU: KESÄKAVERIT


Äidinkielentunnilla oli aiheena eri tekstityypit ja opiskelijat kirjoittivat tunnilla mielipidekirjoituksen katsomastaan Kesäkaverit-elokuvasta. Alla on ykkösluokkalaisen Iinan arvostelu. 

KESÄKAVERIT
 

Ohjaus: Inari Niemi
Käsikirjoittaja: Juuli Niemi
Valmistusvuosi: 2014

Päähenkilöt: Anna Paavilainen, Iina Kuustonen, Minka Kuustonen
Kuvauspaikka: Hanko


Elokuva kertoo Karoliinasta (Iina Kuustonen) ja Iiriksestä (Anna Paavilainen), jotka ovat kavereita. He menevät kesätöihin kahvilaan, jossa tutustuvat Eevaan (Minka Kuustonen), yhteen tarjoilijaan. Karoliina ja Iiris pääsivät muuttamaan Eevan luokse. Kesän aikana he menivät rannalle ja pitivät ” bileitä” hienossa kartanossa, jossa asuivat. Kaikki tytöt saivat aikaan myös jonkinlaisia rakkaustarinoita kesän aikana.
 
Elokuvaa oli mukava katsoa, koska tuli kesä mieleen. Elokuva oli hauska, koska tytöt pelleilivät, pitivät kunnolla hauskaa ja nauttivat. Akseli (Aku Hirviniemi) näytteli todella hauskaa ja ehkä vähän hölmöä isää hänen ja Hertan (Pihla Viitala) lapselle.Musiikki oli nopeatahtista ja se sopi hyvin elokuvaan, koska elokuvassa oltiin monessa eri paikassa ja moni eri kohtaus oli energinen. Mukavimmat ja tunnetuimmat laulut Vadelmavene ja Kesäkaverit toivat eniten rytmiä sekä olivat nautinnollista kuultavaa.


Suosittelen elokuvaa nuorille, koska se kertoo nuorista, jotka menevät kesätöihin ja pitävät kunnolla hauskaa. Sen kautta voi hahmottaa paremmin, miten kannattaa hankkia kesätöitä ja miten kannattaa pitää hauskaa kesällä kavereiden kanssa, kun siihen on mahdollisuus.


 

 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti