perjantai 28. elokuuta 2015

HEVOSKISOISSA SYKSYN HELTEISSÄ


Opiskelijan viikonlopun kohokohta
Olin sunnuntaina (16.8.2015) Tuurin kyläkaupassa Miljoona Hevonen -tapahtumassa katsomassa Grand Prix -tason esteratsastuskilpailua.

Ensimmäisenä oli PoniGP Finaali (estekorkeus 125 - 130 cm). Sen luokan voitti Neea Karvinen ponillaan Tullibards Piaf (Turun Seudun Ratsastusurheilijat).
Sitten oli PikkuPoniGP Finaali (estekorkeus 115 cm). Sen luokan voitti Pinja Peltolehto ponillaan Miss Universum (Tuusulan Ratsastajat ry).
Tämän jälkeen oli vuorossa hevosten Grand Prix -osakilpailu (estekorkeus 145 – 150 cm). Kahden kierroksen jälkeen ainoalla puhtaalla suorituksella kilpailun voitti Hanna Tardiveau hevosellaan Wetrichta (Oulun Ratsastajat ry).
 
Kahden luokan aikana oli pientä jännitystä ilmassa, mutta hyvin ponit ja ratsastajat suoriutuivat esteistä. Ihmisiä oli valtavasti paikalla, koska luultavasti Grand Prix -osakilpailu veti kovasti ihmisiä paikalle. Sää oli suotuisa ja tunnelma oli huipussaan kaikkien kilpailujen ajan. Hyvä kokemus oli ja menisin uudestaankin katsomaan estekilpailuja Miljoona Hevoseen.
 
 
 
Teksti ja kuvat: Sohvi Peltokangas 6W13KOHEi kommentteja:

Lähetä kommentti