torstai 3. syyskuuta 2015

KAKKOSLUOKKALAISET VANHUSTEN APUNA JA ILONA


Vierailulla vanhusten luona Myllyrannassa
 
Kakkosvuoden kodinhuoltajaopiskelijat olivat kahtena elokuisena perjantaina Myllyrannan palvelukeskuksessa hoitamassa, ulkoiluttamassa ja pitämässä seuraa palvelukeskuksen asukkaille. Vierailu kuului asiakkaiden avustamisen tutkinnon osaan ja samalla opiskelijat saivat testata teoriassa oppimaansa myös käytännössä. Alla on muutaman opiskelijan ajatuksia vierailusta. Molemminpuolinen ilo jäi päällimmäisenä monelle mieleen.
 

 

Vanhusten parissa


Olimme luokan kanssa Myllyrannan palvelukeskuksessa (pe 14.8.2015 & pe 21.8.2015) avustamassa vanhuksia.

Menimme autolla kyseiseen paikkaan. Myllyrannassa ulkoilutimme vanhuksia pareittain ja viihdytimme heitä. Ulkoiluttamisen jälkeen juttelimme ja hieroimme hierontapalloilla vanhuksia. Käynnin jälkeen kävimme opettajan kanssa läpi, millaisia kokemuksia meillä saimme vanhusten parissa.

Myllyrannassa oli viihtyisää ja mukavaa, koska henkilökunta ja vanhukset olivat ystävällisiä. Mukavinta oli ulkoilu vanhusten kanssa. Asukkaat tykkäsivät paljon, kun olimme heidän kanssaan ja he tykkäsivät erityisesti, kun hieroimme heitä.

Teksti: Julia, Jenna ja Jasmiina 6W14KOH
 
 
Vierailulla Myllyrannassa

Me veimme asiakkaita ulos, lakkasimme kynsiä, luimme lehteä ja hieroimme hierontapallolla. Minä ja Maiju pidimme seuraa yhdelle mummolle, kun olimme Myllyrannassa toisen kerran.

Aluksi me olimme pihalla, siellä asiakas muisteli vanhoja kouluaikojaan ja nuoruuttaan, kun tuli joitain tuttuja maisemia tai rakennuksia vastaan. Sitten, kun olimme sisällä hänen huoneessaan, hän kertoi meille omasta elämästään, lapsistaan ja perheestään. Sitä oli kyllä kiva kuunnella ja hän vaikutti todella iloiselta, kun me luimme hänelle Raamattua ja pidimme seuraa.

Tuli todella kiva mieli itselle myös, kun sain jonkun niin iloiseksi. Kivointa oli kyllä se kun sai hänet niin iloiseksi ja oli kivaa kuunnella juttuja hänen elämästään. Hän kyllä näytti ja tuntui tykkäävän kovasti minun ja Maijun seurasta. Hän tykkäsi erityisesti ulkoilusta ja siitä kun luimme hänelle Raamattua.

Teksti: Venla Kandelin 6W14KOH


Vierailu Myllyrannan palvelukeskuksessa
 
Me veimme asiakkaita ulos ja hieroimme heitä hierontapallolla. Olin Jasmiinan pari. Toisella kerralla, kun olimme Myllyrannassa, olin Raija-Leenan pari ja me rasvasimme yhden mummon käsiä ja yhdelle mummolle pidin seuraa.

Siellä oli tosi kivaa. Kivointa oli se, kun sai viedä asiakkaita ulos ja pitää seuraa. Asiakkaat tykkäsivät paljon, erityisesti ulkoiluttamisesta.Siitä tuli hyvä mieli myös itselle, kun sai jonkun niin iloiseksi ja onnelliseksi siitä, kun siellä käytiin pitämässä seuraa ja viemässä asiakkaita ulos.

Teksti: Johanna Perälä 6W14KOH

 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti