keskiviikko 16. syyskuuta 2015

MUISTOJA KAUHAJOEN RUOKAMESSUILTA


Käynti Kauhajoen Ruokamessuilla

Olimme viikko sitten perjantaina 4.9.2015 käymässä Ruokamessuilla Kauhajoella. Messut kesti koko viikonlopun. Messut järjestettiin Hämes-Havusessa nyt 25. kerran.  Hämes-Havunen on sellainen vanha maalaispiha Kauhajoella.

Menimme Kauhajoelle linja-autolla Sedu Törnäväntien opiskelijoiden kanssa, klo 9.00 oli lähtö. Siellä oli paljon kaikenlaista ruokaan liittyvää myynnissä. Siellä oli maistiaisia ja ruokakojuja, mistä voi ostaa ruokaa.  Kiertelimme siellä Jennan, Julian, Jasmiinan, Maijun ja Johannan kanssa. Jotain ostettavaakin löysin: metrilakuja, ne ovat niin hyviä, ettei vaan voinut olla ostamatta. Muutkin ostivat niitä. Kun huomasimme, että kello oli pian 12, lähdimme kävelemään linja-autolle.

Lähdimme suunnilleen klo 12.15 kohti Seinäjokea. Olimme koululla noin klo 13.15. Koulu- ja reissupäivä päättyi siihen.

Kivaa oli, kun koulusta järjestettiin tällainen opintomatka.

 
TEKSTI: VENLA KANDELIN 6W14KOH

 

Kauhajoella Ruokamessuilla

Menimme koulusta perjantaina 4. syyskuuta Ruokamessuille Kauhajoelle. Olimme ensin tunnin koulussa, jossa saimme syödä aamupalan. Ruokamessuille lähti meidän koulusta ensimmäisen ja toisen vuoden opiskelijat. Menimme Kauhajoelle linja-autolla.

Ruokamessuilla oli kaikenikäisiä ihmisiä paljon. Messuilla oli minun mielestäni kivaa. Suurin osa meidän luokkalaisista osti metrilakuja, mutta messuilta pystyi ostamaan muun muassa erilaisia leipiä, hunajia jne.

Olimme messuilla noin kolme tuntia. Koululla olimme kello yhden jälkeen ja saimme lähteä koululle päästyämme kotiin.

 
Teksti: Julia 6W14KOH

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti