perjantai 4. syyskuuta 2015

RYHMÄYTYMÄSSÄ KARHUMÄESSÄ


Kakun koristelua.
Retkellä Wanhassa Karhunmäessä

On torstai ja heti aamusta aurinko paistaa. Lähdimme linja-autoilla datanomi-, kodinhuoltaja- ja merkonomi-opiskelijoiden kanssa viettämään ryhmäytymispäivää Lapualle, Wanhaan Karhumäkeen.  Tutoreina oli Upankadulta minä ja Janne sekä Koulukadulta muutama muu.
 
 
Wanhassa Karhunmäessä oli aamupala, kun pääsimme perille. Minä ja Janne kuljimme kodinhuoltajaykkösten kanssa pisteeltä pisteelle. Eri pisteissä opettajat olivat pitämässä erilaisia tapahtumia. Pisteitä oli yhdeksän. Upankadun opettajat Katja Okutan ja Sirpa Kallionpää pitivät virkkuupistettä.
Laadimme ykkösvuoden opiskelijoiden kanssa luokalle säännöt, josta ykköset saivat päättää yhdessä. Ruokailu kuului myös ohjelmaan. Ruokatauolla ehdin käydä Wanhan Karhumäen lahjapuodissa, josta ostin itselleni körttipastilleja. Ja hyviä pastilleja olivatkin!

Yhdessä tekemistä. Kuva: Katja Okutan.
Päivä meni mukavasti ja ykköset saivat koristella kakun yhdessä omanlaisekseen. Ennen kakun koristelua laitoimme kakkupohjan päälle kermavaahtoa. Kakun päälle tuli viinirypäleitä, nonparelleja, nallekarkkeja ja suklaarakeita. Kakkukahvien jälkeen lähdimme kohti Seinäjokea. Päivä oli oikein onnistunut!

 
 
 
 
 
 
Mikä Wanha Karhumäki?

Wanha Karhunmäki on Lapualla oleva vanha kristillinen kansanopisto. Uusi opisto on muuttanut Lapuan keskustaan vuonna 1988. Wanhassa Karhunmäessä järjestetään erilaisia tapahtumia, esimerkiksi leirejä ja kokouksia. Wanhan Karhunmäen päärakennuksen yläkerrassa on körttimuseo. Siellä kerrotaan, mikä on Körtti ja siellä on jokaisella esineellä ja puvulla oma tarinansa. Wanha Karhunmäki oli sisäoppilaitos, jossa asuttiin seitsemän päivää viikossa.
 
 
 
 
Teksti ja kuvat: Mari Kohtaniemi 6W13KOH
 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti