maanantai 22. helmikuuta 2016

OPISKELIJA-ASUNTOLAELÄMÄÄ


Asuminen opiskelija-asuntolassa

 
Asun Seinäjoella Sedun opiskelija-asuntolassa Kirkkokatu 10:ssä. Siellä asuu yhteensä 120 opiskelijaa. Asuntola sijaitsee hyvällä paikalla, keskellä Seinäjoen keskustaa.

Ensimmäinen vuosi on aina ilmainen. Huoneet ovat kahden hengen huoneita, niissä on oma jääkaappi, sänky, koulupöytä, wc ja suihku. Sauna on talon yhteinen. Solussa on yhteinen keittiö, asukkaat tekevät joko ruokansa itse keittiössä tai missä ikinä nyt sitten tekevätkin. Jokaisella huoneella on omat siivousvuoronsa, Heppu-vuorot.

Asun kolmannessa kerroksessa. Minun huonetoverinani on Janina. Sisustukseeni kuuluu muun muassa kukka, mattoja, naulakko, yöpöytä, stereot ja päiväpeitto.

Asuntolatutorit järjestävät erilaista toimintaa, esimerkiksi leivontaa, bingoiltoja, elokuvailtoja, laskettelureissuja jne. Asuntolan nuorilla on käytössään hyvät vapaa-ajan tilat, mm. biljardia, bingistä, karaokea, karaoketilat, kotiteatteri, PlayStaion, Xbox, tietokoneita internet-yhteyksineen, askarteluhuone ja sauna. On myös mahdollisuus osallistua koulun kerhotoimintaan, mm. kuntosali- ja liikuntaryhmiin ja myös uima- allas on opiskelijoiden käytössä.

Henkilökunta on mukavaa. He päivystävät asuntolassa ympäri vuorokauden. Viihdyn asuntolassa hyvin. Iltaisin olen Jennan, Neean ja Idan kanssa joko meidän solussa tai nuorisotiloissa. Yleensä pelaillaan biljardia tai lautapelejä.

Teksti: Annukka Paulasaari 6W15KOH

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti