tiistai 3. toukokuuta 2016

LUMIKKO-MUSIKAALI

Upankadun kakkos- ja kolmosvuoden opiskelijat pääsivät nauttimaan nuorisokuoro Lurituksen mainiosta LuMikko-musikaalista. Alla erään opiskelijan ajatuksia kyseisestä kokemuksesta:

LuMikko


Olimme katsomassa musikaalia tiistaina 26.4.2016 luokan kanssa Seinäjoen Nuorisotalolla. Musikaalissa esiintyi nuorisokuoro Luritus ja nuoret olivat suunnitelleet ja toteuttaneet musikaalin itse.

Musikaali kertoi siitä, kun nuori poika Mikko asuu isänsä Ension ja äitipuolensa Martan kanssa ja Mikko päättää eräänä päivänä karata kotoa, koska hänen äitipuolensa käskytti häntä koko ajan siivoamaan.

Mikon Elvi-täti vie Mikon mökkiin, jossa hän saa tutustua 7 kääpiöön ja saa huomata, että he eroavat toisistaan paljonkin.  Tarinan mökki on opiskelija-asuntola ja 7 kääpiötä ovat Elvi-tädin opiskelijakavereita. Myöhemmin Mikko tapaa kauniin tytön Fairyn, johon hän ihastuu. Voittaessaan tytön sydämen Mikon täytyy muuttua paremmaksi ja siistimmäksi mieheksi.

Mielestäni musikaali oli hyvin viihdyttävä ja sitä oli todella mukava seurata. Parhaat ja uskottavimmat laulajat/näyttelijät olivat mielestäni Fairy ja Mikko, koska he osasivat laulaa tunteella ja näyttivät, että he oikeasti nauttivat laulamisesta.

Hauskoin roolihahmo oli mielestäni Häkä, koska hänen käytöksensä oli niin aitoa ja hänen sanoi sanottavansa niin tunteella. Kivoin kohtaus oli loppukohtaus, koska se jäi mieleen parhaiten.
Laulut musikaalintekijät olivat ottaneet suomalaisten laulajien biiseistä, mutta muokanneet omanlaisekseen esimerkiksi:

-          Cheek ft. Samuli Edelmann – Parempi mies
-          Maija Vilkkumaa – Ei
-          Robin – Faija Skitsoo,
-          Jonna Tervomaa – Rakkauden haudalla
-          Siiri Nordin – Sydämeeni osuman sai
-          Lumikista tuttu ’’Ain laulain työtäs teen’’

Asut olivat vanhoja 80-luvun vaatteita. Musikaalista jäi hyvä fiilis ja se oli katsomisen arvoinen kokemus.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti