keskiviikko 18. toukokuuta 2016

TAITAJA-UUTISIA OSA 2


Upankadulla jännitystä ja innokkuutta ilmassa


Sedun Upankadun opetuspisteessä odotetaan ensi viikkoa jännittävin mielin. Tulevan Taitaja-kilpailun finaalissa kisaa kolme Upankadun kodinhuoltajaopiskelijaa: Annukka Paulasaari, 17, Terhi Hietikko,18, ja Mari Kohtaniemi, 19. Kolmikon kisalaji on puhdistuspalvelut, Mari kilpailee TaitajaPLUSsan puolella.
Kohta koittaviin kotikisoihin kolmikko lähtee hyvin fiiliksin.
– Kultaa kaulaan, heittää viime vuoden pronssimitalisti Mari.
Myös Annukka ja Terhi odottavat kovasti finaalia. Harjoiteltu on tarpeeksi ja mieli on luottavainen. Tytöt lupaavat tehdä parhaansa.
– Jos jostain syystä en tänä vuonna onnistu, niin ensi vuonna sitten uudestaan, Terhi toteaa reippaasti.
– Nyt ei jännitä niin paljon kuin semifinaalissa, Annukka kertoo.
Opiskelijoitaan valmentanut opettaja Katja Okutan on tyytyväinen suojattiensa osallistumiseen Taitaja-kilpailuihin ja asenteeseen valmentautumisessa. Intoa on kuulemma hienosti riittänyt.
– On osoitus rohkeudesta, kun osallistuu tällaisiin kilpailuihin.
Opiskelijoita ei tarvinnutkaan liiemmin suostutella osallistumaan Taitaja-semifinaaleihin: edellisvuoden kilpailuista pokattu mitali innosti Maria osallistumaan uudestaan tänä vuonna, Terhi ja Annukka ovat myös aina valmiina osallistumaan erilaisiin koulun juttuihin. Tulevalla viikolla kolmikko aikoo osallistua kisaamisen lisäksi myös muihin Taitaja-tilaisuuksiin.
– Ainakin avajaisiin ja Duudsonit Parkiin mennään, kuuluu yhdestä suusta.
Upankadun finalistit odottavat innolla tulevaa Taitaja-viikkoa. Kuvassa Mari Kohtaniemi (vas), Annukka Paulasaari, Terhi Hietikko ja kolmikon valmentaja Katja Okutan.
Teksti: Elina Kuusisaari

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti