keskiviikko 18. toukokuuta 2016

TAITAJA-UUTISIA OSA 3

TaitajaPLUS-kilpailun mitalikolmikko lajissa puhdistuspalvelu: vasemmalla hopeaa saavuttanut Sedu Upankadun Mari Kohtaniemi, keskellä kultamitalisti Anniina Kouhia Validia Ammattiopistosta ja oikealla kolmanneksi tullut Oskari Pulkkinen Bovallius-ammattiopistosta.

Uusia SM-mitalisteja TaitajaPLUS-kilpailusta

Taitaja2016-tapahtumassa saatiin keskiviikkona kukittaa uusia SM-mitalisteja TaitajaPLUS-kilpailussa. Mitalit jaettiin lajeissa kiinteistönhoito ja puhdistuspalvelu. Kiinteistönhoidossa Keskuspuiston ammattiopisto saavutti kolmoisvoiton: kultaa voitti Tenho Savander, hopealle tuli Joel Ylivuori ja pronssimitalin sai Jori Manninen.
Puhdistuspalvelulajissa käytiin tiukka kilpailu kärkikolmikon järjestyksestä. Kultamitalin sai kaulaansa Anniina Kouhia Validia Ammattiopistosta, hopealle ylsi Koulutuskeskus Sedun Mari Kohtaniemi ja pronssisijan saavutti Oskari Pulkkinen Bovallius-ammattiopistosta.
Kiinteistönhoidon voittaja Tenho Savander, 23, opiskelee kolmatta vuotta Keskuspuiston ammattiopistossa. Kilpailusuorituksen jälkeen opiskelija ei uskonut voittoonsa.
– Tuntui, että oli huono suoritus, jännitti liikaa ja oli vaikea keskittyä. Oli myös ihan ufoja tehtäviä, Tenho kertoi viitaten kilpailun uuteen tehtävään, jota ei oltu etukäteen harjoiteltu.
Tuomareilta saatu positiivinen palaute antoi kuitenkin hiukan toivoa. Pisteissä voitto oli selkeä.
Puhdistuspalvelusta kirkkaimman mitalin saavuttanut Anniina Kouhia, 20, sai myös tuomareilta kiitosta rauhallisuudestaan ja hyvistä suorituksistaan. Tavoite oli päästä kärkikolmikkoon yrittämällä parhaansa.
– Tämä on hieno kokemus ja se merkitsee minulle tosi paljon, Anniina iloitsi.
Teksti: Elina Kuusisaari

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti