keskiviikko 18. toukokuuta 2016

TAITAJA-UUTISIA OSA 5


Duudsonit Activity Parkin kaveri-ilta oli menestys


Keskiviikkoiltana Duudsonit Activity Park (DAP) täyttyi taitajista, kun odotettu kaveri-ilta vihdoin alkoi. Ilo oli ylimmillään ja nauru raikui, kun 700 nuorta nautti toistensa seurasta ja temppuilusta Taitaja2016-tapahtumaan kuuluvissa ”Ehtoopileissä”. DAPissa tarjolla oli puistossa puuhailun ja yhdessäolon lisäksi hyvää ruokaa, palautumis- ja rentoutusharjoitteita kisailjoille, hierontapisteitä, diskoa ja paljon muuta. Nähtiinpä nuorten kanssa tanssilattialla myös Seinäjoen Taitajien kilpailujohtaja Liisa Lähdesmäki.
– Täällä on ihan supersiistiä, hiki tulee ja tulee liikuttua, hihkuivat Sedu Upankadun opiskelijat Maiju Hannula ja Sohvi Peltokangas jorauksen lomassa ja kiittelivät, että tällaisia tapahtumia järjestetään.
Mainio meininki oli muillakin vastaantulleilla. Pääkaupunkiseudulta, Keskuspuiston ammattiopistosta tulleet kisaajat, Nette Tuominen ja Janica Hirvenkivi nauttivat illasta.
– Tämä oli kisapäivän kruunaus, Janica tuumasi.
Tytöt tykkäsivät eritoten maittavista hampurilaisista ja polkuautoilusta. Seinäjoen reissu kokonaisuudessaan on ollut oikein onnistunut.
Keskuspuiston ammattiopiston TaitajaPLUS-kisaajat Nette Tuominen ja Janica Hirvenkivi kaveri-illassa.
Taitaja-tubettaja
DAPin kaveri-illassa viihtyi myös netistä tuttu julkkis. Youtube-videoillaan nuorten suosioon noussut tubettaja Joel Koch alias JKokki kisaa Taitajissa lajissa verkkosivujen tuottaminen. Tampereen seudun ammattiopiston kaveri kisaa viimeisenä finaalipäivänä sijalla viisi.
– Sekä täällä illanvietossa että myös itse kisoissa on yllättävän hyvä meininki. Jonkin verran ihmiset ovat tunnistaneet minut, juuri 50 000 tilaajan rajapyykin rikkonut tubettaja jutteli.
Tampereen seudun ammattiopiston Taitaja-kisaaja Joel Koch tunnetaan nuorison keskuudessa paremmin nimellä JKokki. Suosittu tubettaja viihtyi hyvin Ehtoopileissä.
Hyvällä tuulella
Sedulaiset kaksoset, maataloutta Ilmajoella opiskeleva Jenni Talvitie ja Seinäjoella talonrakentajaksi opiskeleva Laura Talvitie nauttivat DAPin antimista.
– Monia juttuja ollaan jo kokeiltu ja trampalle ollaan menossa, tytöt kertoivat.
Työssäoppimassa paraikaa oleva Laura kertoi kierrelleensä keskiviikkona myös Taitajien kisa-alueilla.
– Sain tämän päivän töistä vapaaksi, kun Seinäjoella kerran tällainen iso tapahtuma järjestetään, Laura kiitteli työssäoppimispaikkaansa.
Laura (vas) ja Jenni Talvitie nauttivat maittavista pulled pork -hampurilaisaterioista.
Kisa-alueella Taitaja-töissä ovat kisaviikon ajan olleet myös Törnäväntien SedunTobias ChavezAleksandar Mihaylov ja Ville Volama: Ville Areenan kahviossa myyjänä, Aleksendar avustajana ja Tobias kv-oppaana. Hyväntuulinen poikakolmikko otti illasta ja aktiivipuistosta ilon irti.
Törnäväntien opiskelijapojat poseeraavat.
Järjestäjät myös tyytyväisiä
Illan järjestäjät olivat syystäkin tyytyväisiä. Väkimäärä ylitti tavoitteet ja vierailijoiden iloisia ilmeitä katsoessa Ehtoopileiden emännät ja isännät saivat parhaimmat kiitokset.
– On ollut ilahduttavaa huomata, että mukana on paljon kilpailijoita ja esimerkiksi kansainvälisiä vieraita, opiskelijahyvinvoinnin kehittämispäällikkö,Anu Hietarinta Sedusta kertoo.
Teksti: Elina Kuusisaari

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti