torstai 19. toukokuuta 2016

TAITAJA-VIIKON ASKAREITA

Äidinkielentunneilla mietittiin, mitä kakkosvuoden opiskelijoilla jäi Taitaja-viikosta mieleen. Opiskelijat olivat mukana kilpailujen ruokahuollossa - etenkin aamu- ja välipalojen jakamisessa. Alla parin opiskelijan kokemuksia Taitaja-viikosta:

Taitaja-kisat 2016

Maanantaina 9.5. olin koululla ja autoin pullien laittamisessa pellille. Ruokailun jälkeen menimme luokkakaverini kanssa siivoamaan perhekeittiön astioita ja kuuntelimme musiikkia. Loppupäivä tyhjättiin jakelusta tulleita tavaroita ja pääsimme ennen klo 15:tä kotiin.

Tiistaina 10.5. heti aamulla täytimme auton aamupalaleivillä ja lähdimme kohti Wallsporttia, jonka eteen jäimme jakamaan leipiä ja pillimehuja. Noutajien piti antaa lippu. Siellä näki paljon vanhoja yläasteen opettajia ja joitakin entisiä luokkakavereita. Klo 10 jälkeen lähdimme takaisin Upankadulle. Otimme voileipälaatikot ja pillimehut pois autosta ja veimme ne kylmiöön. Sitten oli ruokailu ja valmistauduimme iltapäiväjakeluun. Iltapäiväjakelun jälkeen sai jäädä Areenalle kiertelemään. Oli kivaa nähdä toisten opiskelijoiden suorituksia ja sai ideoita, mihin alalle voisi kenties jatkokouluttautua.

Keskiviikko 11.5. oli samanlainen kuin tiistai: menimme aamulla jakamaan aamupaloja noin tunniksi. Sen jälkeen tulimme koululle syömään ja hetken päästä olimme taas lähdössä jakelupistettä kohti. Tuli ainakin liikuntaa, kun laitettiin välipalaleipälaatikot autoon. Jakelun jälkeen menimme koululle ja purettuamme auton lähdimme kotiin. Illalla 1 000 ensimmäistä sedulaista pääsi ilmaiseksi Duudsonit parkiin. Siellä tarjottiin syötävää ja siellä oli myös disko.


Torstaina 12.5 lähdimme klo 8 jälkeen kohti Wallsporttia jakelemaan voileipiä ja pillimehuja. Niitä meni vähemmän kuin muina päivinä. Lähdimme sitten klo 11 jälkeen Areenalle kiertelemään. Erityisesti kiinnosti hevosala, joka oli lähellä Wallsporttia. Jäin siihen hetkeksi kuvaamaan suorituksia. Klo 11.30 menimme koululle syömään ja siivosimme keittiötä. Menimme vielä Areenalle katsomaan luokkakaverin kilpailusuoritusta. Sen jälkeen pääsimme kotiin.


Taitaja2016

Maanantaina aamusta olimme laitoskeittiöllä ja yhdessä vaiheessa menimme perhekeittiölle ja siellä pyyhin maustepurkkeja ulkopuolelta ja laitoin niitä maalarinteipillä paremmin kiinni. Osa oli jakamassa aamupaloja ja välipaloja. Tiistaina aamulla osa oli jakamassa aamupaloja ja välipaloja ja osa oli keittiöllä. Iltapäivästä olimme seuraamassa Areenan alueelle Taitaja-kisoja. 

Keskiviikkona olimme keittiöllä ja osa oli jakamassa aamupaloja ja välipaloja ja iltapäivästä olimme katsomassa Areenalla taas Taitaja-kisoja. Illalla olimme Duudsonit Activity Parkissa Ehtoobileissä.

Duudsonit Activity Parkin Ehtoobileissä oli ensin ruokailu ja sen jälkeen menimme yläkertaan ja siellä oli disko. Me jämähdimme sinne, koska emme päässeet hyppimään isoille trampoliineille, koska siellä oli niin paljon jonoa. Yläkerrassa soi diskomusiikki ja sen tahdissa saimme bailata. Siellä oli kyllä tosi viihtyisää. Olin siellä Venlan, Maijun ja Sohvin kanssa.

Torstaina olimme taas keittiöllä ja iltapäivästä olimme seuraamassa Areenalla Taitaja-kisoja, etenkin opiskelukavereittemme kilpailemista.

Perjantaina olimme koko päivän keittiöllä ja teimme siellä norjalaisia pikkuleipiä ja kaneliässiä.

Taitaja-kisoista ja tunnelmasta Areenan alueella jäi tosi hyvä mieli.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti