keskiviikko 18. toukokuuta 2016

TERHIN AJATUKSIA TAITAJA-KILPAILUISTA

Upankadun toisen vuoden kodinhuoltajaopiskelija Terhi Hietikko sijoittui hienosti neljänneksi puhdistuspalvelulajin Taitaja-kilpailun finaalissa jääden niukan piste-eron päähän pronssimitalista. Terhi kirjoitti äidinkielentunnilla ajatuksiaan edellisviikon kisatunnelmista. Tässä Terhin mietteitä:

Terhi keskittyy kilpailutehtävään.

Taitaja2016-kilpailut

Osallistuin Taitaja-kilpailuun lajissa puhdistuspalvelu. Kolmipäiväiset kisat alkoivat tiistaina 10.5. ja joka päivälle oli kaksi kilpailutehtävää. Kisat loppuivat torstaina.

Maanantaina harjoittelin vielä kisapäivää varten.  Ruokailun jälkeen menin opettajani Katjan ja kilpailukaverini Annukan kanssa jakelemaan Atria-laatikot muille kilpailijoille. Laatikoissa oli pahvimukeja, kahvi/teetarvikkeita ym. Kävimme myös katsomassa Areenalla, miltä kisapaikka näyttää. Samalla kiertelimme katsomassa muitakin paikkoja. Illemmalla oli Taitaja-kulkue, johon osallistui kaikki Taitaja-kisaajat, huoltajat ja valmentajat. Kulkueen jälkeen menimme uimahallille avajaisiin, jossa esiintyi Softengine-yhtye ja paljon muutakin.

Tiistaina alkoivat itse kilpailut. Aamulla klo 8.30 meillä oli ensin pieni palaveri, paikalla oli kaikki tuomarit, kilpailijat ja ohjaajat. Saimme aikataulut, missä näkyi, monelta alkaa mikäkin kilpailutehtävä. Keskiviikkoaamulla oli sama info kaikille.  Väliajoilla saimme kierrellä Areenalla ja näimme muitten kilpailijoiden suorituksia. Kävimme syömässä siinä samalla.

Kisatehtävät olivat: ateriapalvelutehtävät (välipala), tilojen ylläpitosiivous, lattian käyttöönottopesu, tunnistustehtävä ja siivouksen suunnittelu, hyvinvointitehtävä ja ympäristötehtävä.

Sijoitukseni on neljäs. Fiilis oli yllättävän hyvä, vaikka ei mitalia tullutkaan. Kokemus oli tosi hyvä vaikka jännitystä piisasi. Sain palkinnoksi Arabia-kupin, siivouslehtiä, siivousliinoja ja siivousvälineen.

Ensi vuonna menen uudestaan kisamaan ja parantamaan sijoitustani.


Teksti: Terhi Hietikko 6W14KOH

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti