tiistai 23. elokuuta 2016

KESÄLOMAKUULUMISIA

Koulutyön jälleen alettua opiskelijat saivat pistää paperille ajatuksia menneestä kesästä. Tässä kahden kakkosvuoden opiskelijan kuulumiset:Kesäloma 2016


Sain kesätöitä ensimmäisestä työssäoppimispaikastani, joka oli hoitokoti Tuulikello Koskenkorvalla. Kesätyöt alkoivat 1.6. ja loppuivat elokuussa. Hoidin vanhuksia, autoin ruoan teossa, siivosin ja ulkoilutin vanhuksia. Kesä meni töitä tehdessä ja tuli sitä lomaakin vähä vietettyä.

Olin kavereiden kanssa rannalla, kävimme Tanjan kanssa Powerparkissa sekä olimme paljon kylällä.

Viime kesänä kävin useilla festivaaleilla: Solar Sound 2016 -tapahtumassa, Provinssissa ja Vauhtiajoilla. Provinssiin sai ilmaisen rannekkeen, kun olin siellä talkooapulaisena. Työni siellä oli koulumajoituksien siivoamista. Solar Soundeille sain ilmaisen 3pv rannekkeen, kun pomoni oli lisännyt minun nimeni Solar Soundien nimilistalle kiitoksena tuurauksista. Vauhtiajoille hain töihin ja pääsin. Eli Vauhtiajojen aikaan keräsin roskia ja blokkasin.

Heinäkuussa oli suuri partioleiri VII Finnjamboree Roihu 2016. Roihu-leiri pidettiin Evolla Hämeenlinnassa. 

Sanni Solar Soundeilla.
Teksti: Annukka Paulasaari 6W15KOH


KESÄLOMA 2016

Viime kesä meni suurimmaksi osaksi vain kotona. Olin leikkauksessa toukokuun alussa, ja toipuminen on vienyt aikaa. Lähdin kotiin Oulaisiin äidin prinsessaksi leikkauksen jälkeen. Luvassa oli myös vanhempieni äitien näkeminen. Viikon jälkeen tulin takaisin Seinäjoelle. Niinkin tavallinen arjen asia kuin pukea itse sukat jalkaan ja pestä omat hiuksensa, tuntuivat oudolle tehdä itse.

Lähdin kotiin Oulaisiin uudestaan viikkoa ennen juhannusta. Pääsin pitkästä aikaa myös käymään meidän mökillä Pyhäjoella, jonne ripottelimme koiramme tuhkat.


Juhannuksena grillasimme tietenkin pihvejä, herkkusieniä ja tomaatteja. Illasta lähdimme äitini ja hänen miesystävänsä kanssa Kalajokea kohti enoni ja hänen tyttöystävänsä kanssa. Kalajoelta suuntasimme Himangalle äitini ystävien asuntovaunuille. Kävimme 90-luvun diskossa ja muuta mukavaa. Yöksi menimme mummolaan Vihantiin ja sain syödä maailman parasta itse tehtyä porsasta. Juhannuksen jälkeen olinkin niin väsynyt, että halusin nopeasti takaisin Seinäjoelle.

Kävin myös siskoni ja hänen avopuolisonsa kanssa Vauhtiajoilla, jonne sain kahden päivän lipun synttärilahjaksi. Parhaimmat esiintyjät olivat Kaija Koo ja Apulanta.

Viime kesänä tapahtumia oli paljon, mutta parhaiten jäi mieleen viimeiset hyvästit rakkaalle lemmikilleni.

 
 
Teksti: Sanni 6W15KOH

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti