keskiviikko 5. lokakuuta 2016

AVOIMIEN OVIEN PÄIVÄ 1.10.2016

Alla on opiskelijoiden ajatuksia lauantaina 1.10.2016 vietetystä Upankadun avoimien ovien päivästä.
 
Avoimien ovien ja kotiväenpäivä Upankadulla 1. lokakuuta

Upankadulla oli lauantaina 1. lokakuuta avoimet ovet kaikille. Avoimet ovet on tarkoitettu opiskelijoiden vanhemmille ja heille, jotka ovat kiinnostuneet alasta. Päivän aikana pääsi tutustumaan opiskelijoihin, opiskelutiloihin, toimintatapoihin, ryhmänohjaajiin, muihin opettajiin ja henkilökuntaan. Tietoa sai myös Osuuskunta Seinäjoen Septarista.

Päivään sisältyi muun muassa leivonnaisten myyntiä, leivonnaisten tekoa paikanpäällä, uutuusmaistiaisia, kenkien hoitoa sekä metallien puhdistusta ja kiillottamista. Kolmannen luokan tutorit kierrättivät esittelemässä koulua. Maistettavana oli uutuustuotteina Mifua ja Härkistä, joista tehtiin Mifu-kasvispullia, Mifu-spagettikastiketta sekä Chili-Härkis -tortillatäytettä. Vieraita kävi reilut 40.

Onnistunut päivä

Vastuuopettaja Elina Forslund oli tyytyväinen päivään. Hänen mielestään opiskelijat toimivat oikein mallikkaasti. Toimintaa oli paljon esillä ja asiakkaat olivat tyytyväisiä saamiinsa palveluihin.
- Kävijöitä olisi voinut olla tosin enemmän, Elina toteaa.
Hän antaa suuret kiitokset aktiivisille opiskelijoille, joiden ansiosta päivä onnistui. Alustavia suunnitelmia ensi vuoden avoimille oville on jo tehty, muun muassa heijastimien tekoa voitaisiin kokeilla. Elina lisää vielä, että markkinointi tulee aloittaa aikaisemmin ja näkyvämmin ensi vuonna.

Myös omasta mielestäni päivä oli onnistunut ja mukava. Olimme luokkakaverini Ellan kanssa maistattamassa tuotteita, joten ihmiskontakteja sai paljon, mikä oli positiivista. Ihmisten mielenkiinto uuteen tuotteeseen oli innoittavaa. Päivä oli todella opettavainen.


Sanni 6W15KOH

Puun lehtiin sai kirjoittaa, mitä onni on.


Avoimet ovet 1.10.2016

Lauantaina 1.10.2016 vietettiin Upankadulla avoimien ovien päivää. Aamulla menimme keittiölle valmistamaan myyntiin leivonnaisia. Koko päivän olimme keittiöllä. Leivoimme pizzoja, kierrepullia ja sämpylöitä. Vieraita tuli yhdeksän jälkeen. Ruokailu oli klo 11.15.  Me pääsimme syömään vähän eri ajassa.

Avoimet ovet oli tarkoitettu opiskelijoiden vanhemmille, ystäville ja sukulaisille.  Vieraat saivat tutustua kouluun ja maistella uutuusmakuja. Ensimmäisen vuoden opiskelijat myös myivät leivonnaisia. Opiskelijat olivat askarrelleet etukäteen puun, jonne vieraat saivat kirjoittaa lehteen, mitä onni heille tarkoittaa.

Päivä oli todella mukava ja töitä riitti.
 
 
Avoimien ovien päivä 1.10.2016
Lauantaina 1.10. vietettiin meidän koulussamme Upankadulla avoimien ovien päivää. Menimme aamusta keittiölle, kun tulimme kouluun. Valmistimme myyntiin leivonnaisia. Teimme pikkupizzoja, sämpylöitä ja tuoreita pullia. Olimme koko päivän keittiöllä ja pääsimme koulusta puoli kolmelta. Vieraita tuli klo yhdeksältä. Ruokailu oli koulussa klo 11.45.
Tutut vierailijat saivat tulla meidän kouluun viettämään avoimien ovien päivää. Vierailijat saivat tutustua kouluun ja kierrellä paikkoja ja maistella tarjottavia, esimerkiksi erilaisia leivonnaisia. Vierailijat saivat myös syödä koulussa meidän lounasruokaamme.
Minusta päivä oli ihan kiva mutta työntäyteinen.
 
Avoimien ovien päivä
 
Lauantaina 1.10.2016 oli Upankadulla avoimien ovien päivä. Kotiväen ja muiden kävijöiden vierailuaika oli klo 9.00-14.00.
Meidän luokkamme oli keittiöllä klo 8.00 – 14.00. Keittiöllä teimme sämpylöitä, pikku pitsoja ja kierrepullia.
Vieraina kävivät opiskelijoiden vanhempia, isovanhempia ja muita henkilöitä. Vieraille oli myytävänä gluteenittomia keksejä, kierrepullia, sämpylöitä, pikku pitsoja yms. Maistiaisina oli kasvispihvit à la MiFU, Chili–Härkis -tortillat ja Spaghetti Mifunese. Vieraat saivat myös kiertää koululla 3-vuoden tutoreiden johdolla sekä ruokailla klo 10.30 alkavalla ilmaisella lounaalla.
 
 
Avoimien ovien päivä
Lauantaina 1.10. vietettiin koululla avoimien ovien päivää. Tulin kouluun ennen kahdeksaa ja vaihdoin keittiövaatteet päälle. Laitoin edellisenä päivänä tehdyn sämpylätaikinan kohomaan. Kun taikina oli kohonnut tarpeeksi, paistoin sämpylät isossa uunissa. Sen jälkeen tein uuden litran sämpylätaikinan ja toinen luokkakaveristani teki myös sämpylätaikinan. Pakkasin niitä paperipusseihin. Myöhemmin vanhempani ostivat tekemiäni sämpylöitä ja sain kuulla kehuja, että ne olivat maistuneet hyviltä.
Muut luokkakaverini tekivät myyntiin pikku pizzoja ja pullia. Avoimien ovien päivillä kävin lähinnä opiskelijoiden perheitä. Minun perheestäni vieraana kävivät isä ja äiti sekä mummu.
Kun olin saanut työt valmiiksi, menin ruokalaan syömään, ja liityin vanhempieni ja mummun seuraan. Ruokana oli lihakeittoa ja puolukka-mustikkarahkaa. Ne olivat hyvän makuisia. Mummu oli tuonut tuliaisen minulle matkalta. Se oli mieluinen.
Mielestäni avoimen ovien päivä oli kiva, kun sai viettää laatuaikaa vanhempien ja mummun kanssa ja sämpylätaikinakin onnistui melko hyvin.

 
Avoimien ovien päivä

Lauantai 1.10. meidän koulussa oli avoimien ovien päivä. Meillä oli myyntipiste, mistä sai ostaa meidän tekimiämme leivoksia. ykköset ja kakkoset olivat keittiöllä leipomassa myyntiin. Me kolmoset siivosimme koulua ja otimme aulassa vastaan väkeä.

Luokassa me kiillottelimme meidän tuomiamme koruja ja takkeja. Meillä oli luokassa menoa, kun siskoni pian 4-vuotias lapsi Jimi tuli vanhempieni ja siskoni kanssa koululle. Olin saanut jo omat koruni kiillotettua ennen kuin oma väkeni tuli. Vähän väliä SAIN olla Jimin perässä tai etsimässä häntä.
Ruokailun jälkeen meillä vasta oikeasti alkoivat siivous työt koulussa. Otimme vain koulun vessoista roskat ja pyyhimme vähän paikkoja.

Avoimien ovien päivä oli mukava ja rento. Harmittaa, kun tämä oli viimeinen avoimien ovien päivä minun osaltani.
 
 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti