tiistai 21. maaliskuuta 2017

MATKA TAMPEREEN TAITAJA-SEMIFINAALEIHIN

Neljä Upankadun opiskelijaa matkasi helmikuussa katsastamaan Taitaja-kilpailujen puhdistuspalvelualan semifinaalit 1.2.2017. Alla on Annukan matkakertomus Tampereen kilpailusta:


Taitaja-semifinaalit 1.2.2017

Meidän koulustamme Upankadulta osallistui minun lisäkseni Tampereelle Taitaja-kilpailun semifinaaliin kolme muuta opiskelijaa sekä kaksi opettajaa. Olimme harjoitelleet kisaa varten jonkin verran koulussa ja itsenäisesti vapaa-ajalla.

Koitti lähtöpäivä 2.2.2017. Juna-asemalle saavuimme klo 05.30, junamme lähti klo 05.45 ja olimme Tampereella klo 06.54.

Menimme kisapaikalle Tampereen juna-asemalta taksilla. Semifinaalit järjestettiin Tampereen palvelualan ammattiopistossa. Fiilikset siinä vaiheessa olivat aika jännittyneet, mutta muuten lähdin hyvillä mielin kisaamaan.

Saavuimme kisapaikalle ja aamumme alkoi ilmoittautumisella sekä saimme kilpailunumeron ja pukukaapin avaimen. Samalla jaettiin kummit, joiden kanssa kuljimme koko päivän. Sitten söimme aamupalan, jonka jälkeen alkoi ensimmäinen tehtävä, mikä muistaakseni oli seinän pesu. Sitten oli ruokailu. Toinen tehtävä oli tunnistustehtävä ja viimeinen oli toimistohuoneen siivous. Kisapäivä loppui ja viimeisenä oli finalistien julkaisu. Jokaista kilpailijaa muistettiin Kiillon pussukalla, missä oli sisällä kaksi Kiillon pesuainetta, käsirasva ja pöytäpyyhe.

Pääsimme lähtemään kisapaikalta keskustaan joskus klo 17.00. Meillä oli aikaa shoppailla tunti, ennen kuin kävimme syömässä Burger Kingissä ja sen jälkeen kuljimme kaupoissa vielä hetken aikaa.

 Junamme lähti Seinäjokea kohti klo 19.40 muistaakseni. Illalla olimme perillä Seinäjoella.

Oli oikein mukava päivä ja kukaan ei eksynyt Tampereelle J

Teksti: Annukka Paulasaari 6W15KOH
 
Annukka pääsi hienosti Taitaja-finaaliin. Taitaja2017-kilpailut järjestetään Helsingissä 15.-18.5.2017 . Viime vuonna vastaavat kilpailut järjestettiin Seinäjoella.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti