keskiviikko 25. lokakuuta 2017

AVOIMIEN OVIEN PÄIVÄ

Upankadulla vietettiin avoimien ovien päivää lauantaina 7.10.2017. Alla on kakkosvuoden opiskelijan kirjoitus päivästä.


Upankadulla tapahtuu -blogimme posteri.
Avoimien ovien päivä 7.10.2017

Avoimien ovien päivä oli täällä Upankadulla lauantaina klo 9:00 – 13:00. Oppilaat tulivat kouluun tosin jo klo 8.00. Tapahtuma oli ilmainen ja kaikki perheenjäsenet ja sukulaiset olivat tervetulleita.

Oppilaat ovat tehneet erilaisia Suomi 100 -teoksia ja muita teoksia, joita oli koulumme seinillä. 1-luokkalaisten vieraille on tapahtuman alussa Infotilaisuus, jossa kerrottiin koulun opinnoista yms. Jokaiselle ilmoittautuneelle vieraalle tarjottiin ilmaiseksi päivällinen, jonka Upankadun emäntä Irene oli valmistanut.

Miten päivä sujui?

Avoimien ovien päivä sujui hyvin. Aamulla oli pikkuisen kiire silittää kaikkiin ruokalan pöytiin pöytäliinat, mutta saimme sen ajoissa valmiiksi. Minulla oli iloinen päivä. Vieraat olivat kiinnostuneita koulustamme ja oppilaiden toiminnasta keittiöllä sekä kodinhuoltoluokassa. Koululla kävi myös vanhempia vieraita, jotka muistelivat omaa kouluaikaansa Upankadulla. Päivemmällä alkoi vieraita olla paljon sisällä ja myös äitini, isäni ja Vilho tulivat käymään. Kiersin koulua vanhempieni ja Vilhon kanssa. Myyntipöytä myi hyvin. Menimme yhdessä syömään klo 11. Ruoka oli hyvää.

Vanhempani lähtivät ruokailun jälkeen. Minä jäin vielä kouluun. Isä tuli hakemaan minua päivän päätyttyä. Kotona maistelimme leipomuksia, joita äiti oli ostanut. Ne olivat hyviä. 

Vieraita avoimien ovien päivässä kävi reilut 40. Päivä oli oikein onnistunut.

Teksti ja kuvat: Selma
Oppilaat olivat tehneet pöydän, jossa kerrotaan eri tuotteiden sokerimäärä sokeripaloina.
 
Alla on vielä lisää kuvia avoimien ovien päivän teoksista. Upankadun opiskelijat tekivät niitä niin ammatillisissa aineissa kuin yto-aineissakin. Kuvat otti Tiia ja Emilia.
Erilaisia keittiöapuvälineitä, joita piti arvata.


Ruokalistaa ruotsiksi.
Lajitteluohjeita.

Silitysrautoja.
Kattaus Suomi 100 -teeman hengessä.
Suomi 100 -aiheinen piirustus.


 
 
 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti