torstai 21. joulukuuta 2017

KIRJASTOSSA VIERAILULLA

Ennen joululomille lähtöä ykkösvuoden opiskelijat kävivät vierailulla Seinäjoen kaupunginkirjastossa hakemassa vinkkejä tiedonhakuun. Alla on opiskelijoiden ajatuksia kirjastokäynnistä.


Vierailu kirjastossa
Menimme luokkalaisteni kanssa maanantaina 11.12. vierailulle Seinäjoen kaupunginkirjastoon. Kävimme ensin läpi kirjaston perus asiat luokassa, sen jälkeen lähdettiin kirjastonhoitajan ohjeistuksella kiertämään ja tutustumaan kirjaston eri tiloihin.
Mieleen painuvin asia oli vanha kirjasto, jossa en itse ole henkilökohtaisesti käynyt, myös pieni taidenäyttely muistui mieleeni. Opin löytämään kirjastossa helposti kirjat niiden hyllynumeroiden perusteella.
Meitä kirjastossa opasti siis kirjastonhoitaja Sirpa, joka osasi työnsä hyvin ja häntä oli mielenkiinoista kuunnella. Vierailusta jäi hyvä mieli ja voin suositella sitä kaikille.

-Elina

 

VIERAILU KIRJASTOSSA 

Viime viikolla maanantaiaamuna me menimme Seinäjoen uuteen kirjastoon. Siellä kirjastossa Sirpa opetti meille paljon kirjastoasiaa.
Hän opetti meille, mistä me pääsemme katsomaan kirjaston sivuja ja jos halua lainata kirjan.
Hän kertoi myös, että jos meillä ei ole kirjastokorttia, niin ensimmäinen on ilmainen, jos haluan erilaisen uuden kortin, niin pitää maksaa 3 euroa.
Se jälkeen niin me kiersimme katsomassa kirjojen hyllypaikkoja ja musiikkipaikan ja vanhan kirjaston.

-Mehmoe

Uudet kirjastokortit.

Vierailu kirjastossa

Olimme viime maanantaina Seinäjoen kirjastossa, meidät ohjattiin luentosaliin ja siellä kerrottiin ensisijaisesti kirjaston toiminnasta ja paikoista. Luennon jälkeen meille näytettiin, miten kirjat lajitellaan ja miten niitä voi varata. Minulle ainakin oli uutta se, että siellä on uudet kirjastokortit ja vanhan kirjaston puolelle pääsee uudesta kirjastosta. Sirpa Pukkiselle annan 5/5. Vierailun jälkeen jäi ihan perus fiilis.

-Sanna

Vierailu kirjastossa

Kävimme Seinäjoen kaupunginkirjastossa 11.12., paikkoja meille esitteli Sirpa. Kävimme koko kirjaston läpi, mutten tiennyt, että uudesta kirjastosta pääsee myös vanhaan kirjastoon. Vierailusta jäi hyvä tunnelma, Sirpa oli oikein mukava ja esitteli paikat hyvin. 

-Miia

Vierailu kirjastossa

Menin luokkalaisteni kanssa viime maanantaina.11.12. Seinäjoen uuteen kirjastoon. Koko kirjasto oli mielenkiintoinen. Olen itse tykännyt aina lukemisesta. Tiesin jo entuudestaan kirjastosta paljon, joten ei tullut mitään uutta.
Kiitos mielenkiintoisesta esittelykierroksesta, oli kiva nähdä Seinäjoen upea kirjasto ensimmäistä kertaa. Hyvä fiilis jäi, kannatti käydä.

-Taru

Vierailu kirjastossa

Kävimme viime maanantaina kirjastossa luokkamme kanssa toisella tunnilla ja vietimme, siellä yhden tunnin. Tulimme sen jälkeen takasisin koululle. Siellä oppi paljon kirjastosta esim. sen, että missä järjestyksessä kirjat ovat siellä. Sirpa, joka piti meille sen luennon ja kierrätti meitä kirjastossa, kertoi kirjastokortin käytöstä ja yleensäkin kirjaston toiminnasta. Sirpa oli todella mukava, osasi kertoa kaiken tarpeellisen. Vierailusta jäi hyvä mieli, kirjastossa kannatti käydä, oppi jotain uutta.

-Iida

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti